Emplena

Emplena automàticament les cel·les amb contingut.

Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu Full ▸ Emplena cel·les.

Icona de nota

Els menús contextuals del LibreOffice Calc tenen opcions addicionals per emplenar les cel·les.

Avall

Emplena un interval seleccionat de com a mínim dues files amb els continguts de la cel·la superior de l'interval.

Dreta

Emplena un interval seleccionat de com a mínim dues columnes amb els continguts de la cel·la situada més a l'esquerra.

Amunt

Emplena un interval seleccionat de com a mínim dues files amb els continguts de la cel·la inferior.

Esquerra

Emplena un interval seleccionat de com a mínim dues columnes amb els continguts de la cel·la de més a la dreta.

Full

Permet especificar els paràmetres per a la transferència de fulls o d'intervals d'un full determinat cap a les mateixes cel·les d'altres fulls seleccionats.

Sèries

Genereu sèries automàticament amb les opcions d'aquest diàleg. Determineu la direcció, l'increment, la unitat de temps i el tipus de sèrie.

Emplenament de cel·les mitjançant menús contextuals: