Funció Shell

Inicia una altra aplicació i defineix l'estil de finestra respectiu, si cal.

Sintaxi

Shell (Pathname As String[, Windowstyle As Integer][, Param As String][, bSync])

Paràmetre

Nom de camí

Camí i nom de programa complet del programa que voleu iniciar.

Windowstyle

Expressió d'enter opcional que especifica l'estil de la finestra en què s'executa el programa. Els valors següents són possibles:

0

El focus es troba a la finestra de programa amagada.

1

El focus es troba a la finestra del programa en mida estàndard.

2

El focus es troba a la finestra de programa minimitzada.

3

el focus es troba a la finestra de programa maximitzada.

4

Finestra del programa de mida estàndard, sense focus.

6

Finestra de programa minimitzada, el focus es manté a la finestra activa.

10

Visualització de pantalla completa.

Param

Qualsevol expressió de cadena que especifica la línia d'ordres que voleu passar.

bSync

Si aquest valor s'estableix en cert, l'ordre Shell i totes les tasques del LibreOffice esperaran fins que el procés de shell es completi. Si el valor s'estableix en fals, la shell torna directament. El valor per defecte és fals.

Codis d'error

5 La crida al procediment no és vàlida

53 No s'ha trobat el fitxer

73 No està implementat

Exemple

Sub ExampleShellForWin
    Shell("c:\windows\calc.exe",2)