Expressió GoTo

Continua l'execució d'un programa dins una Sub o Funció a la línia de procediment indicada per una etiqueta.

Sintaxi:

vegeu els Paràmetres

Paràmetres:

Sub/Function
    bloc d'expressió
     Label1
    Label2:
    bloc d'expressió
    Exit Sub
    Label1:
    bloc d'expressió
    GoTo Label2
    End Sub/Function

Utilitzeu l'expressió GoTo per instruir el LibreOffice Basic a continuar amb l'execució del programa en un altre lloc dins del procediment. La posició s'ha d'indicar amb una etiqueta. Per definir una etiqueta, assigneu un nom i, a continuació, finalitzeu-lo amb dos punts (":").

Icona d'avís

No podeu utilitzar l'expressió GoTo per saltar fora d'una sub o funció.

Exemple:

vegeu els Paràmetres