Barra de fórmules

La barra de fórmules vos permet crear i inserir càlculs en un document de text. Per activar la barra de fórmules, premeu F2.

Referència de la cel·la

Mostra la posició del cursor de la cel·la en una taula.

Fórmula

Obri un submenú des del qual podeu inserir una fórmula a la cel·la d'una taula. Situeu el cursor en una cel·la de la taula o a la posició del document on voleu que aparega el resultat. Feu clic a la icona Fórmula i trieu la fórmula que voleu del submenú.

Icona

Fórmula

Cancel·la

Buida el contingut de la línia d'entrada i tanca la barra de fórmules.

Icona

Cancel·la

Aplica

Transfereix el contingut de la línia d'entrada al document i tanca la barra de fórmules. El contingut de la línia d'entrada s'introdueix allà on està situat el cursor al document.

Icon Apply

Aplica

Àrea de la fórmula

Vos permet crear una fórmula escrivint-la directament a la línia d'entrada o fent clic a la icona Fórmula per a visualitzar les fórmules en el submenú.

Àrea de la fórmula amb una fórmula

Àrea de la fórmula