Gir del text

Només podeu girar text que es trobe dins d'un objecte de dibuix.

1. Trieu Visualitza - Barres d'eines - Dibuix per obrir la barra d'eines Dibuix.

2. Seleccioneu el Text icona Icona.

3. Arrossegueu el cursor en el document per dibuixar l'objecte de text i a continuació introduïu-hi text.

4. Feu clic fora de l'objecte i, tot seguit, al text que hi heu introduït. Feu clic a la icona Gira Icona de la barra d'eines Propietats de l'objecte de dibuix.

5. Arrossegueu una de les anses de les cantonades de l'objecte de text.

Icona de consell

També podeu fer clic amb el botó dret a l'objecte, triar Posició i mida, fer clic a la pestanya Gir i introduir-hi un angle de gir o una nova posició per a l'objecte.