Navegació i selecció amb el teclat

Podeu navegar per un document i fer-hi seleccions mitjançant el teclat.

Tecla

Funció

+

Tecles de fletxa esquerra i dreta

Mou el cursor un caràcter cap a l'esquerra o cap a la dreta.

Mou el cursor una paraula cap a l'esquerra o cap a la dreta.

Tecles de fletxa amunt i avall

Mou el cursor una línia cap amunt o cap avall.

() Mou el paràgraf actual amunt o avall.

Inici

Mou el cursor al principi de la línia actual.

Mou el cursor al principi del document.

Inici

En una taula

Mou el cursor al principi dels continguts de la cel·la actual.

Mou el cursor al principi dels continguts de la cel·la actual. Premeu novament la tecla per moure el cursor a la primera cel·la de la taula. Torneu-la a prémer per moure el cursor al principi del document.

Fi

Mou el cursor al final de la línia actual.

Mou el cursor al final del document.

Fi

En una taula

Mou el cursor al final dels continguts de la cel·la actual.

Mou el cursor al final dels continguts de la cel·la actual. Premeu novament la tecla per moure el cursor a la darrera cel·la de la taula. Torneu-la a prémer per moure el cursor al final del document.

Re Pàg

Desplaça el document una pàgina cap amunt.

Mou el cursor a la capçalera.

Av Pàg

Desplaça el document una pàgina cap avall.

Mou el cursor al peu de pàgina.