Plantilles i estils

Una plantilla és un document que conté estils de formatació, gràfics, taules, objectes i altres tipus d'informació específics. Les plantilles s'utilitzen com a base per a la creació d'altres documents. Per exemple, podeu definir els estils de paràgraf i de caràcter d'un document, guardar el document com a plantilla i utilitzar esta plantilla per crear un document nou amb els mateixos estils.

Si no ho especifiqueu altrament, tots els nous documents text del LibreOffice es basaran en la plantilla per defecte.

El LibreOffice disposa d'una sèrie de plantilles predefinides que podeu utilitzar per crear diferents tipus de documents de text, com ara cartes comercials.

Utilització d'estils des d'un altre fitxer o plantilla

Creació d'un estil de pàgina basat en la pàgina actual

Aplicació d'estils en mode de format d'emplenament

Creació d'estils nous a partir de seleccions

Canviar la plantilla per defecte