Canviar la plantilla per defecte

La plantilla per defecte conté la informació de formatació per defecte per als nous documents de text. Si ho voleu, podeu crear una plantilla nova i utilitzar-la com a plantilla per defecte.

Per crear una plantilla per defecte

1. Creeu un document i els continguts i els estils de formatació que vulgueu.

2. Trieu Fitxer ▸ Plantilles ▸ Anomena i guarda.

3. Introduïu el nom per a la plantilla nova en el quadre Plantilla nova.

4. En el diàleg que apareix, feu doble clic a la carpeta «Les meues plantilles» i aleshores feu clic a Guarda. Vos demanarà un nom, escriviu-ne un i feu clic a D'acord.

5. Trieu Fitxer ▸ Nou ▸ Plantilles.

6. Feu doble clic a la carpeta «Les meues plantilles».

7. Feu clic en la plantilla que heu creat i després feu clic a l'enllaçDefineix com a predeterminat.

8. Tanca el diàleg.

Creació d'una plantilla de document

Plantilles i estils

Modificació de les plantilles per defecte