Creació d'una plantilla de document

Podeu crear una plantilla i utilitzar-la com a base per a la creació de nous documents de text.

1. Creeu un document i afegiu-hi els continguts i els estils de formatació que vulgueu.

2. Trieu Fitxer ▸ Plantilles ▸ Guarda com a plantilla.

3. Introduïu un nom per a la plantilla nova en el quadre Plantilla nova.

4. Seleccioneu una categoria de plantilla a la llista Categories.

5. Feu clic a D'acord.

Per a crear un document basat en la plantilla trieuFitxer ▸ Nou ▸ Plantilles, seleccioneu la plantilla i feu clic a Obri.