Addició de números de línia

El LibreOffice pot inserir números de línia en un document sencer o en els paràgrafs seleccionats en el document. Els números de línia s'inclouran en la impressió del document. Podeu especificar l'interval de la numeració de línies, el número de línia inicial i si voleu que es comptin les línies en blanc o les línies dels marcs. També podeu afegir un separador entre els números de línia.

Icona de nota

Els números de línia no estan disponibles amb el format HTML.

Per afegir números de línia a tot un document

1. Trieu Eines - Numeració de línies.

2. Seleccioneu Mostra la numeració i seleccioneu les opcions que vulgueu.

3. Feu clic a D'acord.

Per afegir números de línia a paràgrafs específics

1. Trieu Eines - Numeració de línies.

2. Seleccioneu Mostra la numeració.

3. Premeu per a obrir la finestra Estils i feu clic a la icona Estils de paràgraf.

4. Feu doble clic a l'estil de paràgraf "Per defecte" i trieu Modifica.

Tots els estils de paràgraf es basen en l'estil "Per defecte".

1. Feu clic a la pestanya Esquema i numeració.

2. A l'àrea Numeració de línies, desactiveu la casella de selecció Compta les línies d'este paràgraf.

3. Feu clic a D'acord.

4. Seleccioneu el paràgraf o els paràgrafs on vulgueu afegir els números de línia.

5. Trieu Format ▸ Paràgraf i feu clic a la pestanya Esquema i numeració.

6. Seleccioneu Compta les línies d'este paràgraf.

7. Feu clic a D'acord.

També podeu crear un estil de paràgraf que incloga numeració de línies i aplicar-lo als paràgrafs als quals vulgueu afegir números de línia.

Per especificar el número de línia inicial

1. Feu clic a un paràgraf.

2. Trieu Format ▸ Paràgraf i feu clic a la pestanya Esquema i numeració.

3. Activeu la casella de selecció Compta les línies d'este paràgraf.

4. Activeu la casella de selecció Reinicia en este paràgraf.

5. Introduïu un número de línia al quadre Inicia a.

6. Feu clic a D'acord.

Eines - Numeració de línies

Numeració i estils de numeració

Format - Paràgraf - Numeració

Wiki page about numbering paragraphs by styles