Definició de vores per a caràcters

Icona d'avís

Si, en dos intervals de text adjacents, totes les propietats de la vora fossin idèntiques (estil, amplària, color, separació i ombra), tots dos intervals es consideraran part d'un mateix grup i es mostraran amb una sola vora al document.

Per definir d'un estil de vora predefinit

1. Seleccioneu l'interval de caràcters al voltant del quals voleu afegir una vora.

2. Trieu Format - Pàgina - Vores.

3. Seleccioneu un dels estils de vora per defecte a l'àrea Per defecte.

4. Seleccioneu un estil, amplària i color de línia per a l'estil de vora seleccionat a l'àrea Línia. Estos paràmetres s'apliquen a totes les línies de vora incloses en l'estil de vora seleccionat.

5. Seleccioneu la distància entre les línies de la vora i els caràcters seleccionats a l'àrea Separació. Només podeu canviar les distàncies a les vores que tenen la línia de vora definida.

6. Feu clic a D'acord per aplicar els canvis.

Per definir d'un estil de vora personalitzat

1. Seleccioneu l'interval de caràcters al voltant del quals voleu afegir una vora.

2. Trieu Format - Pàgina - Vores.

3. A l'àrea Definit per l'usuari, seleccioneu les vores que voleu que apareguen en un format comú. Feu clic en una vora de la previsualització per a canviar la selecció d'una vora.

4. Seleccioneu un estil, amplària i color de línia per a l'estil de vora seleccionat a l'àrea Línia. Estos paràmetres s'apliquen a totes les línies de vora incloses en l'estil de vora seleccionat.

5. Repetiu els dos darrers passos per a cada límit de la vora.

6. Seleccioneu la distància entre les línies de la vora i els caràcters seleccionats a l'àrea Separació. Només podeu canviar les distàncies a les vores que tenen la línia de vora definida.

7. Feu clic a D'acord per aplicar els canvis.