Creació de llistes numerades o amb pics en teclejar

El LibreOffice pot aplicar pics o numeració de manera automàtica mentre escriviu.

Per habilitar la numeració i els pics automàtics

1. Trieu Eines - Opcions de correcció automàtica, feu clic a la pestanya Opcions i seleccioneu "Aplica numeració - símbol".

2. Trieu Eines ▸ Correcció automàtica i assegureu-vos que l'opció En teclejar estiga seleccionada.

Icona de consell

L'opció de numeració automàtica només s'aplica als paràgrafs formatats amb els estils de paràgraf "Per defecte", "Cos del text" o "Sagnat del cos del text".

Per crear una llista numerada o amb pics en teclejar

1. Escriviu 1., i. o I. per iniciar una llista numerada. Escriviu * o - per iniciar una llista amb pics. També podeu escriure un parèntesi dret després del número en lloc d'un guionet, per exemple, 1) o i).

2. Introduïu un espai, escriviu el text i premeu Retorn. El nou paràgraf obtindrà automàticament el número o el pic següent.

3. Torneu a prémer Retorn per finalitzar la llista.

Icona de nota

Podeu iniciar una llista numerada amb qualsevol número.

Changing the Chapter Level of Numbered and Bulleted Lists