Salutació personalitzada

Especifiqueu el format de la salutació per als documents de la combinació de correu o de la combinació de correu electrònic. El nom d'este diàleg és diferent per a destinataris i destinatàries.

Elements de salutació

Seleccioneu un camp i arrossegueu-lo a l'altra llista.

>

Afig el camp seleccionat de la llista Elements de salutació a l'altra llista. Podeu afegir un camp més d'una vegada.

<

Suprimeix el camp seleccionat des de l'altra llista.

Arrossegueu els elements de salutació en el quadre de sota

Organitzeu els camps amb la funció d'arrossegar i deixar anar o bé utilitzeu els botons de cursor.

Personalitza la salutació

Seleccioneu un valor de la llista per als camps de salutació i de signes de puntuació.

Previsualització

Mostra una previsualització del primer registre de la base de dades amb el format de salutació actual.

(Botons de cursor)

Seleccioneu un element de la llista i feu clic al botó de cursor per moure'l.