Graella de text

Afig una graella de text a l'estil de pàgina actual. Esta opció només està disponible si s'ha habilitat la compatibilitat amb les llengües asiàtiques a Configuració de la llengua - Llengües del quadre de diàleg Opcions.

Només es pot accedir a estes ordes després d'habilitar la compatibilitat amb llengües asiàtiques a - Configuració de la llengua - Llengües.

Per accedir a esta orde...

Menú Format - Pàgina, pestanya Graella de text, si s'ha habilitat la compatibilitat amb llengües asiàtiques

Graella

Afig o suprimeix una graella de text per a línies o caràcters a l'estil de pàgina actual.

Format de la graella

Línies per pàgina

Introduïu el nombre màxim de línies que voleu en una pàgina.

Caràcters per línia

Introduïu el nombre màxim de caràcters que voleu en una línia.

Mida màx. del text base

Introduïu la mida màxima del text base. Els valors grans tenen menys caràcters per línia.

Mida màx. dels caràcters Ruby

Introduïu la mida del tipus de lletra per als caràcters Ruby.

Caràcters Ruby a sota/esquerra del text base

Mostra els caràcters Ruby a l'esquerra o a sota del text base.

Visualització de la graella

Especifica les opcions de color i d'impressió de la graella de text.