Redimensionament i moviment de marcs, objectes amb el teclat

Podeu redimensionar i moure els marcs i els objectes seleccionats amb el teclat.

Per moure un marc o un objecte seleccionat, premeu una tecla de cursor. Per moure-ho un píxel, manteniu premuda la tecla i, a continuació, premeu una tecla de cursor.

Per redimensionar un marc o un objecte seleccionat, primer premeu Ctrl+Tab. Una de les anses parpellejarà per mostrar que està seleccionada. Per seleccionar una altra ansa, torneu a prémer Ctrl+Tab. Premeu una tecla de cursor per canviar la mida de l'objecte en una unitat de graella. Per canviar la mida en un píxel, manteniu premuda la tecla i, a continuació, premeu una tecla de cursor.

L'increment pel qual moveu un objecte amb el teclat es determina a la graella del document. Per a canviar les propietats de la graella del document, trieu LibreOffice Writer ▸ Graella.

Utilització de tecles de drecera (accessibilitat del LibreOffice Writer)