Índex

Les opcions següents estan disponibles quan seleccioneu Taules d'índex com a tipus d'índex.

Per accedir a esta orde...

Trieu la pestanya Insereix ▸ Taula de continguts i índex ▸ Taula de continguts, índex o bibliografia ▸ Tipus (quan l'índex de taules és el tipus seleccionat).

Tipus i títol

Especifiqueu el tipus i el títol de l'índex.

Tipus

Seleccioneu el tipus d'índex que voleu inserir. Les opcions disponibles en esta pestanya depenen del tipus d'índex que hàgeu seleccionat. Si el cursor es troba en un índex quan trieu Insereix - Índexs i taules - Índexs i taules, podeu editar aquell índex.

Títol

Introduïu un títol per a l'índex seleccionat.

Protegit contra canvis manuals

Evita que es canvien els continguts de l'índex. Els canvis manuals que feu a un índex es perdran quan s'actualitzi. Si voleu que el cursor es desplaci a través d'una àrea protegida, trieu - LibreOffice Writer - Ajudes a la formatació i, a continuació, activeu la casella de selecció Cursor en àrees protegides - Habilita.

Crea l'índex per a

Seleccioneu si voleu crear l'índex per al document o per al capítol actual.

Crea a partir de

Especifiqueu la informació que ha de combinar-se per formar un índex.

Llegendes

Crea entrades d'índex a partir de les llegendes d'objecte. Per afegir una llegenda a un objecte, seleccioneu l'objecte i, a continuació, trieu Insereix - Llegenda.

Categoria

Seleccioneu la categoria de llegenda que voleu utilitzar per a les entrades d'índex.

Visualitza

Seleccioneu la part de la llegenda que voleu utilitzar per a les entrades d'índex. A la taula següent es llisten les opcions de llegenda que es poden seleccionar, segons el text de la llegenda "Il·lustració 24: El sol", on la "Il·lustració 24" es va generar automàticament, i "El sol" fou afegida per l'usuari.

Seleccions en el quadre de llista Visualització

Entrada en l'índex

Text de referència

Il·lustració 24: El sol

Categoria i número

Il·lustració 24

Llegenda

El sol

Si seleccioneu "Text de la llegenda", la puntuació i l'espai al començament de la llegenda no apareix en l'entrada de l'índex.

Noms d'objecte

Crea entrades d'índex a partir de noms d'objecte. Podeu visualitzar noms d'objecte en el Navegador, per exemple, i canviar-los en el menú contextual.