Llegenda

Afig una llegenda numerada a un gràfic, a una taula, a un marc, a un marc de text o a un objecte de dibuix seleccionat. També podeu accedir a aquesta ordre fent clic amb el botó dret sobre l'element al qual voleu afegir la llegenda.

Per accedir a esta orde...

Trieu Insereix - Llegenda

Obriu el menú contextual i trieu Llegenda

Propietats

Definiu les opcions de la llegenda per a la selecció actual.

Categoria

Seleccioneu la categoria de la llegenda, o escriviu un nom per crear una nova categoria. El text de la categoria apareix davant del número de llegenda a l'etiqueta de la llegenda. Cada categoria de llegenda predefinida es formata amb un estil de paràgraf del mateix nom. Per exemple, la categoria de la llegenda "Il·lustració" es formata amb l'estil de paràgraf "Il·lustració".

Numeració

Seleccioneu el tipus de numeració que voleu utilitzar en la llegenda.

Llegenda

Escriviu el text que voleu que aparega després del nombre de la llegenda.

Separador

Introduïu els caràcters opcionals que han d'aparèixer entre el número i el text de la llegenda.

Posició

Afig la llegenda per sobre o per sota de l'element seleccionat. Esta opció només està disponible per a alguns objectes.

Opcions

Afig el número l'etiqueta de la llegenda. Per fer servir esta funció, primer heu d'assignar un nivell d'esquema a un estil de paràgraf i aplicar l'estil als encapçalaments de capítols del document.

Llegenda automàtica

Obri el diàleg Llegenda. Conté la mateixa informació que el diàleg que podeu obtindre amb el menú LibreOffice Writer - Llegenda automàtica del quadre de diàleg Opcions.

Utilització de llegendes

Addició de numeració de capítols a les llegendes