Nom i camí dels documents HTML

Guarda el fitxer com a document HTML per tal de visualitzar-lo amb un navegador web. Podeu optar per crear una pàgina separada sempre que es fa servir al document un estil d'encapçalament determinat. Si activeu aquesta opció, a més es crearà una pàgina separada amb enllaços cap a la resta de pàgines generades.

Per accedir a esta orde...

Trieu Fitxer ▸ Envia ▸ Crea un document HTML

Si es crea més d'un document HTML, s'afegiran nombres consecutius al nom del fitxer. Els títols de les pàgines HTML es creen a partir de l'encapçalament del capítol més alt.

Nom del fitxer

Introduïu el nom o el camí del fitxer. També podeu introduir un URL

separat per

Seleccioneu l'estil de l'encapçalament de paràgraf que voleu utilitzar per a indicar una pàgina HTML nova. Per a utilitzar aquesta opció, apliqueu un dels estils d'encapçalament de paràgraf als paràgrafs on voleu començar una pàgina nova en el document.

Tipus de fitxer

Seleccioneu el format de fitxer del document que voleu guardar. A l'àrea de visualització només es mostren els fitxers d'aquest tipus. Per a obtindre una descripció dels tipus de fitxers, vegeu la secció Informació sobre els filtres d'importació i exportació.

Guarda

Guarda el fitxer.