Combina

Combina diversos objectes seleccionats en una sola forma. Contràriament a l'agrupament, un objecte combinat pren les propietats de l'objecte situat a sota de tot de la pila. Podeu dividir els objectes combinats, però es perdran les propietats de l'objecte original.

Quan combineu objectes, els elements de dibuix es reemplacen per corbes de Bézier i apareixen forats en els punts on aquests objectes se superposen.

Per accedir a esta orde...

Trieu Forma ▸ Combina (només al LibreOffice Draw)

Seleccioneu dos objectes o més, obriu-ne el menú contextual i trieu Combina.