En vora

Converteix l'objecte seleccionat en un polígon o en un grup de polígons. Si la conversió crea un grup de polígons (per exemple, quan convertiu un objecte de text), premeu la tecla F3 per a entrar al grup i poder seleccionar un polígon individual.

Per accedir a esta orde...

Trieu Forma ▸ Converteix ▸ En contorn (només al LibreOffice Draw)

Obriu el menú contextual d'un objecte seleccionat i trieu Converteix - En vora

Després de convertir una línia o un objecte de text en una vora, ja no la podreu editar com ho faríeu normalment. En canvi, podreu editar la vora com ho faríeu amb qualsevol polígon; així, per exemple podreu utilitzar l'ordre Edita ▸ Punts per a ajustar-ne la forma.