Presentacions de diapositives personalitzades

Defineix una presentació de diapositives personalitzada utilitzant diapositives de la presentació actual. Podeu seleccionar les diapositives adequades per a les necessitats del vostre públic. Podeu crear tantes presentacions de diapositives personalitzades com vulgueu.

Per accedir a esta orde...

Trieu Presentació de diapositives - Presentació personalitzada

Creació d'una presentació de diapositives personalitzada

Nom de les presentacions

Enumera les presentacions personalitzades disponibles.

Per a crear una presentació de diapositives personalitzada, feu clic a Nou.

Utilitza la presentació personalitzada

Inicia la presentació de diapositives personalitzada que heu seleccionat quan feu clic a Inicia. En cas contrari, es mostra tota la presentació.

Per a executar una presentació de diapositives personalitzada:

1. Feu clic a la presentació de diapositives a la llista i, tot seguit, seleccioneu Utilitza la presentació personalitzada.

2. Feu clic a Inicia.

Nou

Crea una presentació de diapositives personalitzada.

Edita

Afegiu, suprimiu o reordeneu diapositives, i canvieu també el nom de la presentació de diapositives personalitzada.

Suprimeix

Suprimeix l'element o els elements seleccionats sense confirmació.

Copia

Crea una còpia de la presentació de diapositives personalitzada. Podeu modificar el nom de la presentació de diapositives si feu clic a Edita.

Inici

Executa la presentació de diapositives. Assegureu-vos que la casella Utilitza la presentació personalitzada estiga activada si voleu executar una presentació personalitzada.

Tanca

Tanca el diàleg i guarda tots els canvis.

Ens cal la vostra ajuda!