Actualització en línia

Permet especificar algunes opcions per a la notificació automàtica i la baixada d'actualitzacions en línia al LibreOffice.

Per accedir a esta orde...

Trieu ▸ LibreOffice ▸ Actualització en línia.

Comprova si hi ha actualitzacions automàticament

Activeu esta casella de selecció per comprovar periòdicament si hi ha actualitzacions en línia i, a continuació, seleccioneu la freqüència amb què el LibreOffice farà esta comprovació. El LibreOffice pot buscar actualitzacions automàticament de manera diària, setmanal o mensual si detecta una connexió a Internet en funcionament. Si vos connecteu a Internet a través d'un servidor intermediari, definiu este servidor intermediari a - Internet - Servidor intermediari.

Quan hi ha una actualització disponible, apareix una icona a la barra de menú que mostra un text explicatiu. Feu clic a esta icona per continuar.

Si inhabiliteu la comprovació, la icona se suprimirà de la barra de menú.

Icona de nota

L'actualització en línia és un mòdul que es pot seleccionar o desseleccionar per instal·lar-lo. Trieu la instal·lació personalitzada al programa d'instal·lació del LibreOffice.

Cada dia

La comprovació es durà a terme una vegada al dia.

Cada setmana

La comprovació es durà a terme una vegada a la setmana. Este és el paràmetre per defecte.

Cada mes

La comprovació es durà a terme una vegada al mes.

Comprova-ho ara

La comprovació es durà a terme quan feu clic al botó.

Baixa les actualitzacions automàticament

Enable the automatic download of updates to the specified folder.

Ubicació de les baixades

Mostra la carpeta seleccionada per emmagatzemar els fitxers baixats.

Canvia

Feu-hi clic per a seleccionar la carpeta on es baixaran els fitxers.