Camí a les classes

Utilitzeu este diàleg per afegir carpetes i arxius al camí de classe del Java. Estos camins són vàlids per a qualsevol JRE que inicieu.

Per accedir a esta orde...

Trieu ▸ LibreOffice ▸ Avançat.

Carpetes i arxius assignats

Especifica la ubicació de les classes del Java o de les biblioteques de classes del Java. El nou camí de classe serà vàlid quan reinicieu el LibreOffice.

Icona d'avís

Les classes del Java a les quals s'accedeix a través del camí a les classes no se sotmeten a una comprovació de seguretat.

Afig un arxiu

Seleccioneu un arxiu en format jar o zip i afegiu-lo al camí de la classe.

Afig una carpeta

Seleccioneu una carpeta i afegiu-la al camí de la classe.

Suprimeix

Seleccioneu un arxiu o una carpeta de la llista i feu clic a Suprimeix per suprimir l'objecte del camí de la classe.