Avançat

Especifica les opcions de compatibilitat per a les aplicacions Java al LibreOffice, incloent-hi amb el motor d'execució de Java (JRE) a usar. També estableix si s'usen les funcions experimentals (no estables), com ara l'gravació de macros i l'accés a la configuració avançada.

Per accedir a esta orde...

Trieu ▸ LibreOffice ▸ Avançat.

Options Advanced Dialog Image

warning

Some options cannot be reset once edited. Either edit back the changes manually or click Cancel and reopen the Options dialog.

Opcions del Java

Utilitza un entorn d'execució del Java

Vos permet executar aplicacions Java al LibreOffice. Quan una aplicació Java intenta accedir al disc dur, s'obri un indicador.

Entorns d'execució del Java (JRE) ja instal·lats:

Seleccioneu el JRE que vulgueu utilitzar. En alguns sistemes, caldrà que espereu un moment fins que la llista s'òmpliga. En altres sistemes, caldrà que reinicieu el LibreOffice per poder utilitzar la nova configuració indicada. El camí al JRE es mostra a sota del quadre de llista.

Afig

Afegiu un camí a la carpeta arrel d'un JRE instal·lat al vostre ordinador. El camí s'estableix al diàleg següent.

Paràmetres

Obri el diàleg Paràmetres d'inici del Java.

Camí a les classes

Obri el diàleg Camí a les classes.

Característiques opcionals

Habilita les funcions experimentals

Habilita característiques que encara no estan completades o que poden contindre errors. La llista d'aquestes característiques es diferent segons la versió, o fins i tot pot estar buida.

Habilita l'gravació de macros

Enables macro recording. The Tools - Macros - Record Macro menu item is available.

Configuració avançada

Obri el diàleg de la Configuració avançada per als paràmetres avançats i la configuració del LibreOffice.