Opcions del LibreOffice Draw

Defineix els paràmetres globals per a documents de dibuix, inclòs el contingut que es mostrarà, l'escala que s'utilitzarà, l'alineació de la graella i el contingut que s'imprimirà per defecte.

Per accedir a esta orde...

Open a drawing document, choose - LibreOffice Draw.

General

Permet definir les opcions generals per als documents de dibuix o de presentació.

Visualització

Especifica els modes de visualització disponibles. Si seleccioneu una visualització alternativa, podreu accelerar la visualització en pantalla mentre editeu la presentació.

Graella

Defines the grid settings for creating and moving objects.

Imprimeix

Specifies print settings within a drawing or presentation document.

Restableix

Resets changes made to the current tab to those applicable when this dialog was opened.