LibreOffice Writer/Opcions web

Defineix els paràmetres bàsics per als documents del LibreOffice en format HTML.

Per accedir a esta orde...

Obriu un document HTML i trieu ▸ LibreOffice Writer/Web.

Visualització

Defineix els paràmetres per defecte per a la visualització d'objectes als vostres documents de text i també els paràmetres per defecte per als elements de la finestra.

Ajudes a la formatació

Defineix la visualització per a determinats caràcters i per al cursor directe dels documents de text i HTML del LibreOffice.

Graella

Especifica els paràmetres per a la graella configurable de les pàgines d'un document. Aquesta graella vos ajuda a determinar la posició exacta dels vostres objectes. També podeu alinear aquesta graella amb la graella d'ajustament «magnètic».

Impressió

Especifica els paràmetres d'impressió en un text o en un document HTML.

Taula

Defineix l'aparença dels canvis al document.

Fons

Specifies the background for HTML documents. The background is valid for both new HTML documents and for those that you load, as long as these have not defined their own background.

Restableix

Resets changes made to the current tab to those applicable when this dialog was opened.