Camins

Esta secció conté els camins per defecte cap a carpetes importants del LibreOffice. L'usuari pot editar estos camins.

Per accedir a esta orde...

Trieu ▸ LibreOffice ▸ Camins.

Trieu Edita ▸ Text automàtic ▸ Camí.

Camins utilitzats pel LibreOffice

Per modificar una entrada d'esta llista, feu clic a l'entrada i feu clic a Edita. També podeu fer doble clic a l'entrada.

Per defecte

El botó Per defecte restableix els camins predefinits per a totes les entrades seleccionades.

Edita

Feu-hi clic per visualitzar el diàleg Seleccioneu el camí o Edita els camins.

Podeu canviar la seqüència d'entrades si feu clic a la barra de la columna Tipus. L'amplària de la columna es pot canviar movent el separador que hi ha entre les columnes amb el ratolí.

A la llista de camins següent no es mostren els camins de les carpetes compartides en el directori on hi ha instal·lat el LibreOffice. Les dades de cada usuari s'emmagatzemen al directori {usuari}, que es troba al directori de cada usuari.

Tipus

Camí

Descripció

Els meus documents

Carpeta de documents per defecte del sistema

Podeu veure esta carpeta quan crideu per primera vegada els diàlegs Obri o Guarda.

Correcció automàtica

Esta carpeta emmagatzema els textos de correcció automàtica.

Text automàtic

Esta carpeta emmagatzema els textos de text automàtic.

Galeria

Els temes de galeria nous s'emmagatzemen en esta carpeta.

Gràfics

Esta carpeta es mostra quan crideu per primera vegada el diàleg per obrir o guardar un objecte gràfic.

Còpies de seguretat

Les còpies de seguretat automàtiques dels documents s'emmagatzemen ací.

Plantilles

En esta carpeta podeu emmagatzemar les vostres plantilles.

Fitxers temporals

Ací és on el LibreOffice col·loca els fitxers temporals.

Classificació

El LibreOffice obté la política TSCP BAF d'aquest fitxer.