Execució d'ordes SQL

Amb l'ajuda de les ordes SQL podeu controlar directament la base de dades, i també podeu crear i editar taules i consultes.

Icona de nota

No tots els tipus de bases de dades admeten totes les instruccions SQL. Si és necessari, investigueu quines ordes SQL s'admeten al vostre sistema de base de dades.

Per executar una expressió SQL directament

1. Trieu Fitxer ▸ Obri per obrir un fitxer de base de dades.

2. Trieu Eines - SQL.

3. Feu clic a la icona Crea una consulta en vista SQL Icona o

Seleccioneu una consulta existent de la llista i feu clic a la icona Edita Icona.

4. A la finestra Consultes, trieu Visualitza - Commuta la vista de disseny a activa/inactiva. Editeu l'orde SQL.

5. Feu clic a la icona Executa Icona. El resultat de la consulta es mostra a la finestra superior.

6. Feu clic a la icona Guarda o Anomena i guarda Icona per guardar la consulta.