Inserció de salts de línia en cel·les

Inserció de salts de línia a les cel·les dels fulls de càlcul del LibreOffice Calc

1. Per inserir un salt de línia en una cel·la de full de càlcul, premeu +Retorn.

Això només funcionarà amb el cursor d'edició de text a dins de la cel·la, no a la línia d'entrada. Per tant, primer feu doble clic a la cel·la i, a continuació, feu un clic a la posició de text on voleu el salt de línia.

Icona de nota

Per buscar un caràcter de linia nova al diàleg Busca i reemplaça, cerqueu \n com a expressió regular. Podeu utilitzar la funció de text CARAC(10) per inserir un caràcter de línia nova en una fórmula de text.

Formatació de cel·les del LibreOffice Calc per a l'ajustament de línia automàtic

1. Seleccioneu les cel·les per a les quals voleu un salt de línia automàtic.

2. Trieu Format - Cel·les - Alineació

3. Seleccioneu Ajustament automàtic del text.

Inserció de salts de línia a les taules dels documents de text del LibreOffice Writer

1. Per inserir un salt de línia en una cel·la d'una taula d'un document de text, premeu la tecla Retorn.

S'aplicarà un salt de línia automàtic mentre escriviu al final de cada cel·la.