Disseny de formularis

Podeu convertir qualsevol document del LibreOffice en un formulari. Per fer-ho, només cal que afegiu un o més controls de formulari al document.

Obriu la barra d'eines Controls de formulari. Esta barra d'eines conté les funcions necessàries per editar un formulari. Trobareu més funcions a les barres Disseny del formulari i Més controls.

En el mode de disseny de formularis podeu incloure controls, aplicar propietats, definir les propietats de formulari i també definir subformularis.

La icona Navegador de formularis Icona de la barra Disseny del formulari obri el Navegador de formularis.

La icona Obri en mode de disseny Icona vos permet guardar un document de formulari de manera que sempre s'òbriga en mode de disseny.

En cas que es produïsca un error en assignar propietats als objectes continguts en el formulari (per exemple, si assigneu una taula de base de dades que no existeix per a un objecte), es mostrarà el missatge d'error corresponent. Aquest missatge pot contindre un botó Més. Si hi feu clic, visualitzareu un diàleg amb més informació sobre l'error.