Auxiliar d'elements de grup: Dades

Indica quins camps d'opció es troben dins el quadre de grup.

Per accedir a esta orde...

En el disseny del formulari, feu clic a la icona Quadre de grup a la barra d'eines
i amb el ratolí creeu un marc - pàgina 1 de l'auxiliar.

Quins noms voleu assignar als camps d'opció?

Indica l'etiqueta respectiva per a cada camp d'opció. Veureu l'etiqueta del camp d'opció en el formulari. Esta entrada correspon a la propietat Etiqueta del camp d'opció.

Accepta

>>

Confirma l'etiqueta actual i la copia a la llista de Camps d'opció.

Introduïu l'etiqueta per a cada camp d'opció del grup que voleu crear i copieu-la a la llista fent clic al botó de fletxa. Repetiu este procediment fins que tots els camps d'opció estiguen definits.

Camps d'opció

Mostra tots els camps d'opció que s'han d'incloure en el quadre de grup.

Suprimeix els camps d'opció seleccionats de la llista.