Exportació HTML - Pàgina 5

Defineix un estil de botó per navegar per les diapositives de la presentació.

Esta pàgina no és visible si heu desactivat l'opció Crea una pàgina de títol, o si heu seleccionat l'exportació automàtica o WebCast.

Per accedir a esta orde...

LibreOffice Draw or LibreOffice Impress menu File - Export, select HTML file type, page 5 of the wizard.

Seleccioneu un estil per al botó

Indica si voleu inserir botons de navegació a la presentació. També podeu triar l'estil dels botons.

Només text

Insereix només enllaços de text en comptes de botons.

Camp de selecció

Mostra els estils de botó disponibles. Feu clic a un estil de botó per seleccionar-lo.