Exportació HTML

Determina la configuració per editar documents del LibreOffice Draw i del LibreOffice Impress en format HTML.

Per accedir a esta orde...

LibreOffice Draw or LibreOffice Impress menu File - Export, select HTML Document file type. The dialog opens automatically.

Les pàgines que es mostren varien en funció del que seleccioneu a la segona pàgina de l'auxiliar.

Exportació HTML - Pàgina 1

A la primera pàgina, podeu seleccionar un disseny existent o crear-ne un de nou.

Exportació HTML - Pàgina 2

Determina el tipus de publicació.

Exportació HTML - Pàgina 3

Indica el tipus de gràfics i la resolució de la pantalla de destinació.

Exportació HTML - Pàgina 4

Indica la informació que es mostrarà en la pàgina de títol de la publicació.

Exportació HTML - Pàgina 5

Defineix un estil de botó per navegar per les diapositives de la presentació.

Exportació HTML - Pàgina 6

Defineix els colors per a la publicació.

< Arrere

Torna a les seleccions fetes a la pàgina anterior. Es conservaran la configuració actual. Podeu seleccionar este botó a partir del segon pas d'edició.

Avant >

Guarda la configuració actuals i avança a la pàgina següent. Este botó esdevé inactiu a la darrera pàgina del diàleg.

Crea

Crea documents nous segons les vostres seleccions i els guarda.

Icona de nota

El LibreOffice guarda la configuració actual de l'auxiliar i la utilitza com a configuració per defecte la propera vegada que obriu l'auxiliar.