Auxiliar d'informes - Opcions d'ordenació

Seleccioneu els camps segons els quals s'ordenarà l'informe. Els camps es poden ordenar per un màxim de quatre nivells, cadascun de manera ascendent o descendent. Els camps agrupats només es poden ordenar dins de cada grup.

Per accedir a esta orde...

Feu clic a Crea un informe utilitzant l'auxiliar en la finestra d'un fitxer de base de dades.

Ordena per

Seleccioneu el primer camp segons el qual s'ordenarà l'informe.

I llavors per

Seleccioneu un altre camp segons el qual s'ha d'ordenar l'informe.

Ascendent

Ordena els continguts del camp de manera ascendent.

Descendent

Ordena els continguts del camp de manera descendent.

Més sobre l'Auxiliar d'informes - Trieu un format