Auxiliar d'informes - Selecció de camps

Indica la taula o consulta per a la qual esteu creant l'informe i quins camps voleu incloure-hi.

Per accedir a esta orde...

Feu clic a Crea un informe utilitzant l'auxiliar en la finestra d'un fitxer de base de dades.

Taules o consultes

Seleccioneu la taula o consulta per a la qual es crearà l'informe.

Camps disponibles

Mostra els noms dels camps de la base de dades en la taula o consulta seleccionada. Feu clic per a seleccionar un camp, o bé premeu la tecla Maj o mentre feu clic per a seleccionar diversos camps.

Camps de l'informe

Mostra tots els camps que s'inclouran en l'informe nou.

>

Feu clic per a moure els camps seleccionats al quadre al qual apunta la fletxa.

>>

Feu clic per a moure tots els camps al quadre al qual apunta la fletxa.

<

Feu clic per a moure els camps seleccionats al quadre al qual apunta la fletxa.

<<

Feu clic per a moure tots els camps al quadre al qual apunta la fletxa.

Més sobre l'Auxiliar d'informes - Identificació dels camps