Auxiliar de faxos

Obri l'auxiliar de faxos. L'auxiliar pot ajudar-vos a crear plantilles de document per a documents de fax. Després podeu imprimir els documents de fax en una impressora o en un fax, si teniu disponible programari controlador de fax.

Per accedir a esta orde...

Trieu Fitxer ▸ Auxiliars ▸ Fax.

El LibreOffice incorpora una plantilla per a documents de fax, que podeu personalitzar segons les vostres necessitats amb l'ajuda de l'auxiliar. L'auxiliar vos guiarà pas a pas en la creació d'una plantilla de document, i ofereix nombroses opcions de format i de disseny. La previsualització vos mostrarà com apareixerà el fax finalitzat segons la configuració que trieu.

Dins del diàleg, podeu modificar les dades introduïdes i les opcions en qualsevol moment. Podeu saltar-vos una pàgina sencera o fins i tot totes les pàgines de l'auxiliar, cas en què la configuració actual (o els paràmetres per defecte) romandran efectius.

Auxiliar de faxos - Disseny de la pàgina

Defineix l'estil del document de fax.

Auxiliar de faxos - Elements a incloure

Indica els elements del fax que s'han d'imprimir.

Auxiliar de faxos - Remitent i destinatari

Indica la informació del receptor i el remitent per al fax.

Auxiliar de faxos - Peu de pàgina

Indica les dades del peu de pàgina.

Auxiliar de faxos - Nom i ubicació

Defineix el nom de la plantilla i la ubicació.

Arrere

Feu clic al botó Arrere per visualitzar els paràmetres que heu triat a la pàgina anterior. La configuració actual no es modificarà ni se suprimirà si feu clic a este botó. El botó Arrere estarà actiu a partir de la segona pàgina.

Següent

L'auxiliar guarda la configuració actual i avança a la pàgina següent. El botó Següent esdevindrà inactiu quan arribeu a la darrera pàgina.

Finalitza

Segons les opcions que trieu, l'auxiliar crearà una plantilla de document i la desarà. Apareixerà a l'àrea de treball un document nou basat en la plantilla, amb el nom de fitxer "Sense títol X".

Cancel·la

Si feu clic a Cancel·la es tancarà el diàleg sense guardar els canvis fets.