Busca - Busca a tot el text

La funció de busca a tot el text de l'Ajuda del LibreOffice permet trobar documents d'ajuda que contenen qualsevol combinació dels termes de busca. Per fer-ho, teclegeu una o més paraules al camp de text Terme de busca.

El camp de text Terme de busca emmagatzema les darreres paraules que heu introduït. Per repetir una busca anterior, feu clic a la icona de la fletxa i seleccioneu el terme de la llista.

Un cop s'ha dut a terme la busca, els encapçalaments de documents dels resultats apareixen en una llista. Feu doble clic sobre una entrada, o bé seleccioneu-la i feu clic a Mostra per carregar el document d'ajuda corresponent.

Utilitzeu la casella de selecció Busca només als encapçalaments per restringir la busca als encapçalaments de documents.

La casella de selecció Només paraules senceres permet fer una busca exacta. Si s'activa esta casella, no es trobaran les paraules incompletes. No activeu esta casella de selecció si voleu que un terme de busca que heu introduït també es trobe com a part de paraules més llargues.

Podeu introduir qualsevol combinació de termes de busca, separats per espais. Les cerques no fan distinció entre majúscules i minúscules.

Icona de consell

Les cerques d'índex i a tot el text sempre fan referència a l'aplicació del LibreOffice seleccionada. Seleccioneu l'aplicació adequada mitjançant la llista situada a la barra d'eines del visualitzador d'ajuda.