Afig un camp

Obri una finestra on podeu seleccionar un camp d'una base de dades per afegir-lo al formulari o l'informe.

Per accedir a esta orde...

On Form Design bar, click

Icona

Afig un camp

La finestra de selecció de camp mostra tots els camps de la base de dades de la taula o la consulta que s'haja indicat com a font de dades a Propietats del formulari .

Podeu inserir un camp al document actual si arrossegueu i deixeu anar el camp. S'inserirà un camp que conté un enllaç a la base de dades.

Si afegiu camps a un formulari i canvieu al Mode de disseny, podeu veure que el LibreOffice afig un camp d'entrada etiquetat per a cada camp de base de dades inserit.