Comprova si hi ha actualitzacions

Permet comprovar si hi ha actualitzacions disponibles per a la versió instal·lada del LibreOffice. Si hi ha una nova versió disponible, el programa vos oferirà l'opció de baixar-la. Una vegada baixada, la podreu instal·lar si disposeu de permisos d'escriptura per al directori d'instal·lació.

Una vegada comence el procés de baixada, el diàleg vos mostrarà una barra de progrés i tres botons. Amb els botons Posa en pausa i Reprén podreu posar en pausa i reprendre la baixada respectivament, mentre que si feu clic al botó Cancel·la la baixada s'avortarà i se suprimirà el fitxer baixat parcialment.

Per defecte, els fitxers baixats s'emmagatzemen a l'escriptori. Podeu canviar la carpeta per a les baixades a - LibreOffice - Actualització en línia.

Quan la baixada haja finalitzat, podreu fer clic a Instal·la per iniciar la instal·lació de l'actualització. Veureu un diàleg de confirmació que vos permetrà tancar el LibreOffice.

Icona de nota

Si treballeu amb determinats sistemes operatius, és possible que hàgeu d'anar a la carpeta de la baixada, descomprimir el fitxer baixat i iniciar l'script d'instal·lació de manera manual.

Després d'haver instal·lat l'actualització podreu suprimir el fitxer baixat per estalviar espai.