Textures

Defineix les propietats de la textura superficial de l'objecte 3D seleccionat. Esta funció només està disponible després d'aplicar una textura superficial a l'objecte seleccionat. Per aplicar ràpidament una textura superficial, obriu la Galeria, manteniu premut Shift+, i després arrossegueu una imatge fins a l'objecte 3D seleccionat.

Per accedir a esta orde...

Open the context menu of the 3D object, choose 3D Effects - Textures tab.

Textures

Permet definir les propietats de la textura.

Tipus

Permet definir les propietats de color de la textura.

Blanc i negre

Converteix la textura en blanc i negre.

Icona

Blanc i negre

Color

Converteix la textura en color.

Icona

Color

Mode

Mostra o amaga l'ombreig.

Només textura

Aplica la textura sense ombrejat.

Icona

Només textura

Textura i ombres

Aplica la textura amb ombreig. Per definir les opcions d'ombreig per a la textura, feu clic al botó Ombreig d'este diàleg.

Icona

Textura i ombres

Projecció X

Permet definir les opcions per a la visualització de la textura.

Específic de l'objecte

Ajusta automàticament la textura segons la forma i la mida de l'objecte.

Icona

Específic de l'objecte

Paral·lel

Aplica la textura paral·lelament a l'eix horitzontal

Icona

Paral·lel

Circular

Ajusta l'eix horitzontal del patró de la textura al voltant d'una esfera.

Icona

Circular

Projecció Y

Feu clic als botons respectius per definir la textura per a l'eix Y de l'objecte.

Específic de l'objecte

Ajusta automàticament la textura segons la forma i la mida de l'objecte.

Icona

Específic de l'objecte

Paral·lel

Aplica la textura en paral·lel a l'eix vertical.

Icona

Paral·lel

Circular

Ajusta l'eix vertical del patró de la textura al voltant d'una esfera.

Icona

Circular

Filtre

Permet filtrar alguns dels 'sorolls' que poden sorgir en aplicar una textura a un objecte 3D.

Activa/desactiva la filtració

Difumina lleugerament la textura amb l'objectiu de suprimir qualsevol taca no desitjada.

Icona

Activa/desactiva la filtració