Guia fonètica asiàtica

Permet afegir comentaris al costat dels caràcters asiàtics a tall de guia de pronunciació.

Només es pot accedir a estes ordes després d'habilitar la compatibilitat amb llengües asiàtiques a - Configuració de la llengua - Llengües.

Per accedir a esta orde...

Menu Format - Asian phonetic guide.

1. Seleccioneu una o diverses paraules al document.

2. Trieu Format - Guia fonètica asiàtica.

3. Introduïu el text que voleu utilitzar com a guia de pronunciació en el quadre Caràcters Ruby.

Text base

Mostra el text base que heu seleccionat al fitxer actual. Si voleu modificar el text base, introduïu el text nou ací.

Caràcters Ruby

Introduïu el text que voleu utilitzar com a guia de pronunciació per al text base.

Alineació

Seleccioneu l'alineació horitzontal per als caràcters Ruby.

Posició

Seleccioneu la ubicació dels caràcters Ruby.

Estil de caràcter per als caràcters Ruby

Seleccioneu un estil de caràcter per als caràcters Ruby.

Estils

Opens the where you can select a character style for the ruby text.

Camp de previsualització

Mostra una previsualització de la selecció actual.

Aplica

Aplica els valors modificats o seleccionats sense tancar el diàleg.