Tipus

Seleccioneu la mida de la targeta de visita a la llista de formats predefinits, o bé indiqueu un format de mida a la pestanya Formata.

Per accedir a esta orde...

Trieu la pestanya Fitxer ▸ Nou ▸ Targetes de visita ▸ Tipus.

Format

Seleccioneu un format per a la targeta de visita.

Continu

Imprimeix les targetes de visita en paper continu.

Full

Imprimeix les targetes de visita en fulls individuals.

Marca

Seleccioneu la marca de paper que s'ha d'utilitzar. Cada marca té els seus formats de mida.

Tipus

Seleccioneu el format que s'ha d'utilitzar. Els formats disponibles depenen de l'element que hàgeu seleccionat a la llista Marca. Si voleu utilitzar un format de mida personalitzat, seleccioneu [Usuari] i, tot seguit, feu clic a la pestanya Formata per a definir el format.

Informació

El tipus de paper i les dimensions de la targeta de visita es mostren a la part inferior de l'àrea Formata.