Assemblatge d'objectes 3D

Els objectes 3D que formin cadascun una escena 3D es poden combinar en una única escena 3D.

Per combinar objectes 3D:

1. Inseriu un objecte 3D des de la barra d'eines Objectes 3D (per exemple, un cub).

2. Inseriu un segon objecte 3D una mica més gran (per exemple, una esfera).

3. Seleccioneu el segon objecte 3D (esfera) i trieu Edita ▸ Retalla.

4. Feu doble clic al primer objecte (cub) per entrar en este grup.

5. Trieu Edita ▸ Enganxa. Ara els dos objectes formen part del mateix grup. Si voleu, podeu editar objectes individuals o canviar-ne la posició a dins del grup.

6. Feu doble clic a l'exterior del grup per eixir-ne.

Icona de nota

No podeu intersecar o restar objectes 3D.