Esvaïment encreuat de dos objectes

L'esvaïment encreuat crea formes i les distribueix per increments uniformes entre dos objectes de dibuix.

Icona de nota

L'orde d'esvaïment encreuat només està disponible al LibreOffice Draw. No obstant això, podeu copiar i enganxar objectes d'esvaïment encreuat al LibreOffice Impress.

Per a l'esvaïment encreuat de dos objectes:

1. Premeu Maj i feu clic damunt de cada objecte.

2. Trieu Edita ▸ Esvaïment encreuat.

3. Introduïu un valor en el quadre Increments per indicar el nombre d'objectes entre el principi i el final de l'esvaïment encreuat.

4. Feu clic a D'acord.

Es mostrarà un grup que conté els dos objectes originals i el nombre especificat d'objectes d'esvaïment encreuat (increments).

Il·lustració per a l'esvaïment encreuat

Podeu editar individualment cadascun dels objectes d'un grup seleccionant el grup i prement F3. Premeu +F3 per eixir del mode d'edició de grup.