Alineació

Modifica l'alineació del títol del diagrama.

Algunes de les opcions no estan disponibles per a tots els tipus d'etiquetes. Per exemple, hi ha diferents opcions per a les etiquetes dels objectes 2D i 3D.

Per accedir a esta orde...

Trieu Format ▸ Títol (diagrames)

Gira el text

Defineix la direcció del text del contingut de la cel·la. Feu clic a un dels botons ABCD per assignar la direcció.

Roda ABCD

Podeu definir l'orientació del text de la variable fent clic a qualsevol punt de la roda. Les lletres "ABCD" del botó corresponen al nou paràmetre.

Botó ABCD

Assigna una orientació de text vertical per al contingut de la cel·la.

Icona de nota

Si definiu una etiqueta vertical per a l'eix X, el text es podrà retallar per la línia de l'eix X.

Graus

Vos permet introduir de manera manual l'angle de l'orientació.

Icona de nota

Tingueu en compte que poden sorgir problemes en la visualització d'etiquetes si la mida del diagrama és massa petita. Ho podeu evitar augmentant-ne el zoom o reduint-ne la mida de la lletra.