Barra d'eines

Utilitzeu la barra d'eines per accedir a les ordes més utilitzades.

Insereix

Feu clic a la fletxa que hi ha al costat de la icona per obrir la barra d'eines Insereix, on podeu afegir gràfics i caràcters especials al full actual.

Icona

Insereix

Insereix cel·les

Feu clic a la fletxa al costat de la icona per obrir la barra d'eines Insereix cel·les, on podeu inserir cel·les, files i columnes al full actual.

Icona

Insereix cel·les

Controls

The Form Controls toolbar or sub-menu contains tools that you need to create an interactive form.

Icona

Controls de formulari

Formatació automàtica

Utilitzeu esta orde per aplicar una formatació automàtica a una àrea seleccionada del full o per definir les vostres pròpies opcions de formatació automàtica.

Icona d'estils de formatació automàtica

Formatació automàtica

Seleccioneu els temes

Aplica un estil de formatació a les cel·les seleccionades.

Icona

Seleccioneu els temes

Filtre automàtic

Filtra automàticament l'interval seleccionat de cel·les, i crea quadres de llista d'una fila on podeu triar els elements que voleu mostrar.

Icona

Filtre automàtic

Filtre estàndard

Permet definir les opcions de filtre.

Icona

Filtre estàndard

Filtre avançat

Defineix un filtre avançat.

Inicia

Obri un diàleg on podeu seleccionar la font de la taula dinàmica i, a continuació, crear la taula.

Convertidor d'euros

Converteix a euros les quantitats monetàries trobades als documents del LibreOffice Calc, i a camps i taules de documents del LibreOffice Writer.

Defineix

Obri un diàleg on podeu indicar un nom per a l'àrea seleccionada.

Cerca de l'objectiu

Obri un diàleg que vos permet solucionar una equació amb una variable.

Agrupa

Defineix l'interval de cel·les seleccionat com a un grup de files o columnes.

Icona

Agrupa

Desagrupa

Desagrupa la selecció. En un grup imbricat, les últimes files o columnes que es van afegir se suprimeixen del grup.

Icona

Desagrupa