Barra de fórmules

Utilitzeu esta barra per introduir fórmules.

Quadre de noms

Mostra la referència de la cel·la actual, l'interval de les cel·les seleccionades o el nom de l'àrea. També podeu seleccionar un interval de cel·les, i llavors escriure un nom al Quadre de noms.

Àrea del full del quadre combinat

Quadre de noms

Auxiliar de funcions

Obri l'Auxiliar de funcions, que vos ajuda a crear fórmules de manera interactiva.

Icona

Auxiliar de funcions

Suma

Insereix la suma d'un interval de cel·les a la cel·la actual, o insereix els valors de la suma a les cel·les seleccionades. Feu clic a una cel·la, feu clic a esta icona i ajusteu opcionalment l'interval de cel·les. També podeu seleccionar algunes cel·les on s'inseriran els valors de la suma i tot seguit fer clic a la icona.

Icona

Suma

Funció

Afig una fórmula a la cel·la actual. Feu clic en esta icona, i després entreu a la línia d'entrada.

Icona

Funció

Cancel·la

Esborra el contingut de la Línia d'entrada, o bé cancel·la els canvis que heu fet a la fórmula existent.

Icona

Cancel·la

Accepta

Accepta els continguts de la Línia d'entrada, i després insereix els continguts a la cel·la actual.

Icona

Accepta

Línia d'entrada

Introduïu la fórmula que voleu afegir a la cel·la actual. També podeu fer clic a la icona de l'Auxiliar de fórmules per inserir una funció predefinida a la fórmula.