Aplicació de les llistes d'ordenació

Les llistes d'ordenació vos permeten introduir una part d'informació en una cel·la, i després arrossegar-la per omplir una llista consecutiva d'elements.

Per exemple, introduïu el text "gen." o "gener" en una cel·la buida. Seleccioneu la cel·la i feu clic amb el ratolí a l'angle inferior dret de la vora de la cel·la. Després arrossegueu la cel·la seleccionada unes quantes cel·les cap a la dreta o cap avall. Quan allibereu el botó del ratolí, les cel·les realçades s'emplenaran amb els noms dels mesos.

Manteniu premuda la tecla si no voleu omplir les cel·les amb valors diferents.

Les sèries predefinides es poden trobar a - LibreOffice Calc - Llistes d'ordenació. També podeu crear les vostres pròpies llistes de cadenes de text adaptades a les vostres necessitats, com ara una llista de les sucursals de la vostra empresa. Quan utilitzeu la informació d'estes llistes més avant (per exemple, com a encapçalaments), només haureu d'introduir el primer nom a la llista i estendre l'entrada arrossegant-la amb el ratolí.