Canvi de nom dels fulls

Definir noms als fulls és una característica importat per a produir documents de fulls de càlcul llegibles i fàcils d'entendre. Per a canviar el nom d'un vull del document:

1. Feu clic a la pestanya del full per a seleccionar-la.

2. Obriu-ne el menú contextual i trieu l'ordre Canvia el nom del full. Apareixerà un quadre de diàleg on podreu introduir un nom nou.

3. Introduïu un nom nou per al full i feu clic a D'acord.

4. Alternativament, manteniu premuda la , feu clic a qualsevol nom del full i introduïu directament el nom nou.

La disponibilitat d'esta funció depèn del vostre Gestor de finestres X.

Els noms dels fulls poden contindre gairebé qualsevol caràcter. Hi ha algunes restriccions, però: els caràcters següents no s'hi permeten:

Icona de consell

En el cas de les referències de cel·les, cal escriure el nom del full entre cometes simples ' si conté caràcters que no siguen alfanumèrics ni la ratlla baixa. Si el nom conté una cometa simple, caldrà convertir-la en caràcter d'escapada doblant-la (dues cometes simples).

Per exemple, si voleu fer referència a la cel·la A1 d'un full amb el nom següent:

Full d'este any

Haureu d'escriure la referència entre cometes simples i doblar la cometa simple que hi ha dins del nom:

'Full d''este any'.A1

Icona de consell

El nom de cada full és independent del nom del document. Definireu el nom del document quan el guardeu per primer cop com a fitxer.

Icona de nota

El document pot contindre fins a 10.000 fulls, cadascun dels quals ha de dur un nom diferent.

Podeu definir un prefix per als noms de fulls que creeu. Vegeu aquesta pàgina per a les opcions del Calc.