Navegació per les pestanyes dels fulls

Per defecte, el LibreOffice mostra tres fulls, des del "Full1" fins al "Full3", a cada full de càlcul nou. Podeu commutar els fulls d'un full de càlcul mitjançant les pestanyes situades a la part inferior de la pantalla.

Pestanyes del full

Icona

Utilitzeu els botons de navegació per visualitzar tots els fulls que pertanyen al document. Si feu clic al botó situat més a l'esquerra o més a la dreta es mostrarà la primera o l'última pestanya del full, respectivament. Els botons intermedis vos permeten desplaçar-vos avant i arrere per totes les pestanyes del full. Per visualitzar el full en si, feu clic damunt la pestanya del full.